"Wij kunnen altijd op Complite terugvallen"

Celine Vugts is mede-eigenaar en adviseur bij Luyten Adviesgroep en vertelt over de samenwerking met Complite.

“Wij zijn een advieskantoor in de financiële dienstensector. Dagelijks gaan wij voor onze klanten aan de slag om alles te regelen op het gebied van hypotheken, verzekeringen, pensioen en financiële planning. We zijn gevolmachtigd door diverse verzekeraars om polissen op te maken en schades af te handelen. Voor onze werkzaamheden verwerken we een hoop gegevens van onze klanten. Dat vraagt om een secure omgang en een punt van aandacht voor al onze medewerkers.” Aldus Celine.

Hoe de AVG-tool Luyten Adviesgroep ontzorgt in de financiële sector

Jaarlijks vindt er een audit plaats om alle processen te checken, waarbij ook rekening gehouden wordt met AVG-wetgeving. “Voorheen maakte we zelf de juiste documenten en wisten we wat er nodig was om te voldoen. Maar waren we er minder bewust mee bezig.” vervolgt Celine haar verhaal. Totdat Complite op hun pad kwam! Na een aantal gesprekken werd de keuze al vrij snel duidelijk. De AVG-tool van Complite helpt Luyten Adviesgroep om te zorgen dat in alle processen de gegevensbescherming gewaarborgd is. “Het is een fijn idee om te weten dat er iemand mee kijkt en dat we bepaalde vraagstukken uit handen kunnen geven aan een partij die er verstand van heeft!”

Het belang van AVG

Ruud Verpaalen, contactpersoon van Complite, is bij Luyten Adviesgroep langs geweest om een presentatie te geven over het belang van AVG. Zeker in de financiële dienstensector is het belangrijk dat er strikt wordt omgegaan met zaken die betrekking hebben op persoonsgegevens. Ruud heeft hier meer over verteld aan het personeel van Luyten Adviesgroep. “Zo zijn wij als adviesgroep op de hoogte van alle risico’s en kunnen we onze werkzaamheden nog nauwkeuriger uitvoeren.”

Complite staat altijd voor ons klaar

We kunnen onze contactpersoon bij Complite altijd bereiken, bij vragen, issues of wanneer bepaalde situaties zich voordoen. Zo kunnen we altijd op Complite terugvallen. Daarbij weten we nu dat al onze en klantgegevens op een veilige en juiste manier beschermd worden. De AVG-tool is een groeiend platform, met daarbij steeds nieuwe ontwikkelingen. “Gelukkig denkt Complite met ons mee. Wanneer er een nieuwe functionaliteit beschikbaar is laten zij dit altijd aan ons weten en integreren ze deze.”